Åpning av ‘Spillet Om Helsa’

Mandag 25/4 – 2016 hadde vi åpning av den interaktive opplevelsen ‘Spillet Om Helsa’.

Etter over 1 år i utvikling har vi endelig hatt offisiell åpning av den interaktive opplevelsen ‘Spillet Om Helsa’, som har permanent hjem som installasjon i Newton rommet på Steinkjer VGS.
Dette er vårt først e-læringsspill som vi har utviklet på oppdrag fra HUNT Forskningssenter.

Spillet er tenkt å gjøre barn bevist på livsstilsykdommer og bli interessert i forskning. I spillet blir spillerne presentert med en pasient som er i fare for å utvikle en livsstilsykdom pga. sin livsstil. Det blir da opp til spillerne å endre på livsstilen til pasienten for å få den ut av risikosonen for den gitte livsstilen. Det hele er tenkt som en enkel og kjapp opplevelse som kan skape en bevissthet rundt problemene med livsstilsykdommer.

På åpningsdagen var det en 6. klasse som fikk bryne seg på spillet og dets utfordringer samt at Trønder-Avisas reporter var der og dekket anledningen. Dagen etter ble vi takknemlig overasket over at de ga førstesiden til denne saken.

Det har vært en kjempespennende reise å utvikle dette spillet og fantastisk å se at det ble så godt mottatt av målgruppen.

Oppsatt installasjon av Spillet Om Helsa
Oppsatt installasjon av Spillet Om Helsa
Forsiden på TA 25/4/2015
Forsiden på TA 25/4/2015